Glarmester Henrik & Bent    +45 39 40 48 50  |  Hellerup Indramning   +45 39 40 48 52

Professionel indramning i Hellerup

Ønsker du at få indrammet et fotografi, billede eller maleri, så står vi hos Glarmester Henrik & Bent klar til at hjælpe dig. Uanset opgaven har vi et stort fokus på detaljen, og det gælder naturligvis også indramning. Hvad end du ønsker indramning af et fotografi i skifteramme, indramning af litografi i træramme eller fotoindramning med ståfod, så kan vi hjælpe dig, både når det drejer sig om specialmål og standardmål.

 

Priser på indramning og montering

Når du skal have indrammet et maleri, billede eller fotografi, vil prisen afhænge af flere forskellige aspekter, eksempelvis størrelse og type, og om det drejer sig om aluminium eller træ. Hos os tilbyder vi to forskellige muligheder inden for indramning af stort og småt. Du kan enten overlade montering af billedet til os, så du er garanteret en ordentlig og professionel montering. Eller du kan få rammen løst leveret og selv stå for montering.

 

Inspiration til indramning

Hos Glarmester Henrik & Bent har vi gennem mange års erfaring oplevet lidt af hvert i forhold til opgaver. Vi har stået for indramning af blandt andet enorme billeder, vifter, medaljer og ketchere. Du kan finde inspiration til forskellige indramninger her.


Bestil rammer efter mål

Vi kan klare alt inden for indramning, og har du en specialopgave skal du endelig kontakte os. Vi har mere end 30 års erfaring som Glarmestre og står altid klar til at tage imod din opgave - både store og små.

Indramning i Hellerup

Kontakt os hvis du vil vide mere

Du kan læse mere om vores priser her, og du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 39 40 48 52 for en pris på lige netop din opgave.