Udskiftning af vinduer & døre med erfarne håndværkere

vi står som professionelle glarmestre i Hellerup klar til at hjælpe dig

Vi hjælper med nye vinduer og døre

Når du skal have udskiftet vinduer eller døre, så står Glarmester Henrik & Bent A/S klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for glarmesterfaget, og vi står altid klar med rådgivning og vejledning. Hvad end du ønsker energivinduer i træ eller alu, så finder vi den løsning, der passer bedst til din bolig og dine behov.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer efter mål i hele området omkring Gentofte, Hellerup, Stenløse og Charlottenlund, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Fordelene ved udskiftning af vinduer og døre

Med udskiftning af vinduer og døre til energirigtige vinduer eller energiruder, kan du få en markant forbedret isolering. Det vil du kunne mærke både på komfort og på varmeregningen. På den måde er du samtidig med til at gøre dit for at mindske din belastning på miljøet, idet helt op til 10 % af Danmarks samlede energiforbrug er forbundet med utætte og dårligt isolerede vinduer. Ved blot at skifte til energivinduer kan du være med til at reducere dette tal væsentligt.


Når du skifter dine vinduer, har det også en positiv effekt på indeklimaet i din bolig. Indeklimaet har stor betydning for vores sundhed, og et dårligt indeklima kan påvirke forskelligt fra person til person. Børn er eksempelvis ofte mere følsomme end voksne, og ældre mere følsomme end yngre. Du kan sørge for et bedre indeklima med montering af nye vinduer og døre.


Vinduer i træ og alu af høj kvalitet

Vi tilbyder udskiftning af vinduer af alle typer, hvad end det drejer sig om vinduer i træ eller alu. De forskellige vinduestyper har forskellige fordele og ulemper. Vinduer i træ giver et klassisk smukt udtryk, der passer godt til ældre huse. Vinduerne kræver dog en anelse mere vedligehold end alu-vinduer, fordi træet påvirkes og patineres. Vi anvender kun deklareret nordlandsk fyrretræ, der giver yderst stærke og robuste vinduer, som giver et flot udtryk i tråd med husets oprindelige facade.


Med alu-vinduer får du omvendt vinduer, der kræver et minimum af vedligehold takket være en klimaskærm af aluminium yderst på vinduet. Vinduerne koster en anelse mere end vinduer i træ, men til gengæld sparer du penge og tid på grund af mindre vedligehold. Vinduerne i træ eller alu beskytter effektivt mod vind og vejr, og de passer flot ind i moderne hjem, hvor form og funktion går op i en højere enhed.


Kontakt os hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 39 40 48 50 for en pris på lige netop din opgave med udskiftning af vinduer.

Få Skræddersyede Glasløsninger Nu! Kontakt Os og få et uforpligtende tilbud

Drømmer du om elegante termoruder, stilfulde glasgelændere eller personligt tilpassede spejle? Lad os hjælpe dig med at realisere dine visioner! 

Udfyld formularen nedenfor, og vores erfarne glarmestre står klar til at skabe skræddersyede glasløsninger, der passer perfekt til din stil og bolig.

​​

  • Erfaren glarmester
  • Øje for detaljen
  • Alt i glas
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Glarmester Henrik & Bent

Glarmester Henrik & Bent A/S

Hellerupvej 15 A, 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 

39 40 48 50

Email: 

Bent@henrikogbent.dk

hellerup indramning

​​Hellerupvej 15 A, 2900 Hellerup

KLik her for rutevejledning


Telefon:

39 40 48 52

E-mail: 

glarmester@henrikogbent.dk

Dan Carlsson

Baunegårdsvej 6, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Telefon: 

39 65 72 10

E-mail: 

kenneth@henrikogbent.dk

Egedal afd. 

Ringbakken 9, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon:

48 18 31 09