Glarmester Henrik & Bent    +45 39 40 48 50  |  Hellerup Indramning   +45 39 40 48 52

Skift til energiruder

Vidste du, at du ved at skifte til energiruder kan spare penge på din varmeregning, samtidig med at du løfter komforten i hele boligen? Først og fremmest isolerer de teknologisk udviklede energiruder så godt, at det temperaturmæssigt er rart at opholde sig i hele rummet, uanset om du sidder tæt ved vinduet, eller om børnene leger på gulvet. Energirudernes effektive isolering er også en økonomisk og energibesparende løsning, der kan ses på din varmeregning. De holder ganske enkelt den danske vinterkulde godt ude, samtidig med at de lukker solens stråler ind som gratis varme. Energiruderne har dermed hurtigt tjent sig ind både hvad angår komfort og økonomi.

 

Få et uforpligtende vinduestjek

Glarmester Henrik & Bent står altid klar med råd og vejledning, hvis du overvejer at udskifte husets vinduer med energiruder. Som vindueseksperter kan vi rådgive om den ideelle løsning, der vil være den mest økonomiske og energibesparende, have en lang levetid og sikre en højere komfort i hele boligen. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende vinduestjek, så du kan få en faglig vurdering af din boligs vinduer og deres isoleringseffekt.

 

Hvorfor er energiruder så effektive?

Den teknologiske udvikling fra termo- til energiruder er sket i flere trin. Dels med en tynd, usynlig metalbelægning, som reflekterer varmestråler tilbage i rummet, dels ved at fylde en isolerende gasart mellem glassene – og ved at forsyne ruderne med en såkaldt 'varm kant', der reducerer varmetabet yderligere. Senest er der udviklet energiruder med et særligt klart glas, der giver maksimal optagelse af solens varme og en bedre dagslyskvalitet.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 39 40 48 50 for en pris på lige netop din opgave.