Vinduer & døre

vi står som professionelle glarmestre i Hellerup klar til at hjælpe dig

Nye vinduer og døre

Når du skal have udskiftet vinduer eller døre, så står vi som professionelle glarmestre i Hellerup klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for glarmesterfaget, og vi står altid klar med råd og vejledning. Hvad end du ønsker energivinduer i træ eller alu, så finder vi den løsning, der passer bedst til din bolig og dine behov.

Fordele ved nye vinduer og døre

Udskifter du vinduer og døre med energirigtige vinduer, kan du få en markant forbedret isolering. Det vil du kunne mærke både på komfort og på varmeregningen. På den måde er du samtidig med til at gøre dit for at mindske din belastning på miljøet, idet helt op til 10 % af Danmarks samlede energiforbrug er forbundet med utætte og dårligt isolerede vinduer. Ved blot at skifte til energivinduer kan du være med til at reducere dette tal væsentligt.


Når du skifter dine vinduer, har det også en positiv effekt på indeklimaet i din bolig. Indeklimaet har stor betydning for vores sundhed på forskellige områder, og et dårligt indeklima kan påvirke forskelligt fra person til person. Børn er eksempelvis ofte mere følsomme end voksne, og ældre mere følsomme end yngre. Du kan sørge for et bedre indeklima med nye vinduer og døre, som vi gerne udskifter for dig.


Vinduer i træ og alu

Vi tilbyder udskiftning af vinduer af alle typer, hvad end det drejer sig om vinduer i træ eller træ/alu. De forskellige vinduestyper har forskellige fordele og ulemper. Vinduer i træ giver et klassisk smukt udtryk, der passer godt til ældre huse. Vinduerne kræver samtidig en anelse mere vedligehold end træ/alu-vinduer, fordi træet påvirkes og patineres. Vi anvender kun deklareret nordlandsk fyrretræ, der giver yderst stærke og robuste vinduer, som giver et flot udtryk i tråd med husets oprindelige facade.


Med træ/alu-vinduer får du på den anden side vinduer, der kræver et minimum af vedligehold takket være en klimaskærm af aluminium yderst på vinduet. Vinduerne koster en anelse mere end vinduer i træ, men til gengæld sparer du penge og tid på grund af mindre vedligehold. Vinduerne i træ/alu beskytter effektivt mod vind og vejr, og de passer flot ind i moderne hjem, hvor form og funktion går op i en højere enhed.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 39 40 48 50 for en pris på lige netop din opgave.

Glarmester Henrik & Bent

Glarmester Henrik & Bent A/S

Hellerupvej 15 A, 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 

39 40 48 50

Email: 

Bent@henrikogbent.dk

hellerup indramning

​​Hellerupvej 15 A, 2900 Hellerup

KLik her for rutevejledning


Telefon:

39 40 48 52

E-mail: 

glarmester@henrikogbent.dk

Dan Carlsson

Baunegårdsvej 6, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Telefon: 

39 65 72 10

E-mail: 

kenneth@henrikogbent.dk

Egedal afd. 

Ringbakken 9, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon:

48 18 31 09